Toimitukset hoidamme toistaiseksi matkahuollon vain kautta (laita puhelinnumerosi asiakastietoihisi, matkahuolto lähettää tekstiviestin lähetyksen saavuttua). Muukin toimitustapa on mahdollinen erikseen sovittaessa. Posti ei ota kuljetukseen nestemäisiä ja haitallisia aineita.

Tilaajan on tutustuttava tilatun tuotteen käyttöohjeisiin sekä käyttöturvallisuusohjeisiin. Ohjeet voi tarvittaessa tulostaa osoitteesta arsalin.fi

Avaamattoman tuotteen voi palauttaa ilman ehtoja. Arsalin Oy palautaa vain tuotteen hinnan, asiakas on vastuussa toimituskustannuksista.

Jälkivaatimustilauksissa ohjelman ilmoittamat lähetyskulut ovat suunta-antavia, Matkahuolto perii voimassa olevat rahti- ja jäkivaatimuskulut tilaajalta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Arsalin Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Arsalin Oy 2016