Toimitusehdot

Toimitukset hoidamme toistaiseksi matkahuollon kautta(laita puhelinnumerosi asiakastietoihisi, matkahuolto mielellään lähettää tekstiviestin Teille lähetyksen saavuttua).Muukin toimitustapa on mahdollinen kun erikseen sovitaan.Posti ei ota kuljetukseen nestemäisiä ja haitallisia aineita.

Olen tutustunut tilaamani tuotteen käyttöohjeisiin sekä käyttöturvallisuusohjeisiin. Valmistajan / myyjän, kotisivuilla www.arsalin.fi, olen tulostanut tarvitessani ohjeet käyttööni.

Avaamattoman tuotteen voi palauttaa ilman selityksiä, palautamme tuotteen hinnan, toimituskulut on tilaajan maksettava.

Jälkivaatimustilauksissa ohjelman ilmoittamat lähetyskulut ovat suunta antavia, Matkahuolto perii voimassa olevat rahti ja jäkivaatimuskulut tilaajalta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Arsalin Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

tech
Arsalin Oy
Verkkokauppa
Hahkamäenkatu 3 ,39700 Parkano
PL 114
60101, Seinäjoki
Suomi
puh. (03) 3633500
kauppa@arsalin.fi
Y-tunnus: 0153810-1