Toimitusehdot

Toimitukset hoidamme toistaiseksi matkahuollon kautta(laita puhelinnumerosi asiakastietoihisi, matkahuolto mielellään lähettää tekstiviestin Teille lähetyksen saavuttua).Muukin toimitustapa on mahdollinen kun erikseen sovitaan.Posti ei ota kuljetukseen nestemäisiä ja haitallisia aineita.

Olen tutustunut tilaamani tuotteen käyttöohjeisiin sekä käyttöturvallisuusohjeisiin. Valmistajan / myyjän, kotisivuilla www.arsalin.fi, olen tulostanut tarvitessani ohjeet käyttööni.

Avaamattoman tuotteen voi palauttaa ilman selityksiä, palautamme tuotteen hinnan, toimituskulut on tilaajan maksettava.

Jälkivaatimustilauksissa ohjelman ilmoittamat lähetyskulut ovat suunta antavia, Matkahuolto perii voimassa olevat rahti ja jäkivaatimuskulut tilaajalta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteillaMaksupalvelutarjoajaMaksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien jaluottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta
tech
Arsalin Oy
Verkkokauppa
Hahkamäenkatu 3 ,39700 Parkano
PL 114
60101, Seinäjoki
Suomi
puh. (03) 3633500
kauppa@arsalin.fi
Y-tunnus: 0153810-1